Marc Boland

MARC BOLAND

OVER MIJ

De creatieve duizendpoot Marc Boland is al van jongs af aan bezeten door creëren. Het begon met uren op zijn kamer zitten met slechts een vel papier en een potlood. Daarbij tekende hij alles wat in hem op kwam. Op latere leeftijd kwam Marc in aanraking met digitale vormgeving. Het maken van logo’s en het bouwen van websites. Hierbij maakte hij een aantal websites/logo’s voor ondernemers o.a. EastviewMedia, NoordOost Wonen.

Kwaliteit
Snelheid
Support
Plezier

In 2015 richtte Marc Boland zijn bedrijf MB BEAUTY op. Het bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op verzorgen van visagie, haar en beauty gerelateerde zaken voor zowel particulieren (make-up voor huwelijken, feesten) als voor bedrijven (magazines, fashionshoots). Als visagist werkte hij samen met bekende fotografen Sabine Metz, Dracorubio en Marloes Bosch. Tijdens de photoshoots straalde zijn eigen stijl door. Het perfectionistische oog van Marc staat gegarandeerd voor mooie afwerking en de perfecte balans tussen model en de stijl van de shoot.

In 2017 besloot Marc zijn krachten te bundelen om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Een gecombineerd bedrijf onder de naam Marc Boland met als zusterbedrijven Marc Boland Photography, Marc Boland Beauty & Marc Boland Design. Drie bedrijven met elk eigen kwaliteiten. Het bijzondere van deze combinatie is dat je bij één bedrijf terecht kunt voor vrijwel al uw wensen.

Deze innoverende combinatie biedt klanten de mogelijkheid binnen één bedrijf alle belangrijke factoren rondom de uiterlijke verzorging van hun bedrijf te kunnen verkrijgen. Vanuit een consequente stijl wordt gewerkt. Van het creëren van je huisstijl/branding tot aan de perfecte foto’s, die op een positieve manier de aandacht op jouw of je onderneming vestigd.

 

Marc Boland Photography – Het nieuwste onderdeel binnen de Marc Boland bedrijven. Het onderdeel photography richt zich hoofdzakelijk op het maken van professionele foto’s. Door de creatieve werkwijze krijg je foto’s met een frisse uitstraling, waarbij er naar gestreeft wordt jouw persoonlijkheid vast te leggen op beeld.

 

Marc Boland Beauty – De visagie van Marc Boland Beauty kenmerkt zich doordat deze past bij de klant. Deze visagie completeert de natuurlijke trekken van uw gezicht. Daarbij voorzien wij u van advies op maat en geven wij u tips & tricks om uw look gedurende de dag in stand te houden. Professionele looks voor photoshoots (glamour, editorial, graphic) zijn verfrissend, uniek en geven een extra dimensie aan uw overkomen.

 

Marc Boland Design – Dit onderdeel binnen de Marc Boland bedrijven zorgt voor de grafische vormgeving en alles wat daar bij komt kijken zoals: het ontwerpen van een logo, bouwen van een website en het maken van een aantrekkelijke opvallende huisstijl. De designs kenmerken zich door hun strakke vormgeving.

 

Om een impressie op te doen van reeds gemaakte foto’s kunt u behaalde resultaten op de portfolio pagina’s bekijken.

Recensies